De tok imot sine første pasienten i begynnelsen av måneden, i sine nye lokaler i Vollan 3.

– Det var jo litt tilfeldig at vi alle sammen var på utkikk etter nye lokaler samtidiig, forteller Irene Kristiansen, som er en av fysioterapeutene på klinikken.

Krisitiansen og fysioterapaut Martin Floor, kiropraktorene Anne og Christian Velde og Stella Høslom, som er samtaletereapaut, coach og mediyoga-instruktør, har gått sammen under slagordet «Helhet i sentrum».

– Vi har alle stor tro på at alt henger sammen. Vi ser på det som en stor fordel å være flere på samme sted, slik at vi kan spørre hverandre om råd og henvise til hverandre når det er hensiktsmessig. Når vi er flere sammen får vi en bredere faglig kompetanse, og det kommer pasienten til nytte, sier Stella.

– Selv om vi kjente hverandre fra før så kan vi dra nytte av hverandre på en annen måte nå, legger Floor til.

Takker gårdeieren

De leier av Jens Deunk, og kan ikke få fullrost gårdeieren.

– Det begynte vel egentlig med at vi leste i avisa om at Deunk ønsket mer aktivitet. Vi kikket først på et lokale i 1. etasje, da han spurte om vi ikke ville se oppe. Og her var det jo helt perfekt for oss, sier Kristiansen.

Nå har de to treningssaler, fem behandlingsrom, venterom og stort pauserom.

– Han har vært utrolig grei å jobbe med. Nå har vi fått oss en skikkelig klinikk, og vi er så fornøyde. Alt er ikke helt på plass ennå, men det kommer! Vi har en spennende tid foran oss, mener de fem.

Mange muligheter

Klinikken er i stadig utvikling. Kristiansen driver nå å viderutdanner seg innenfor psykomotorisk fysioterapi, og behandlerne på Raumaklinikken ser mange muligheter framover:

– En ting vi ønsker å få til er jo temakvelder og kurs innenfor ulike temaer, sier Høslom.

Plass til en til

De fem driver hvert sitt foretak under samme tak. Og de har fortsatt har plass til en til i lokalene - en som deler deres visjon og filosofi rundt helse.

– Vi har plass til en til som har helheten i fokus. En som tror at alt henger sammen, og jobber ut i fra det.