Rauma kommune har funnet Greta Irene Hanset sin etterfølger som helse- og omsorgssjef. Det er Kristian Skålhavn som har takket ja til til tilbudet, og han skal begynne i stillingen til sommeren.

- Jeg er glad for å få Kristian med på Rauma-laget, og tror han kan bidra med å utvikle både Helse- og omsorgstjenestene og kommunen videre, sier rådmann Toril Hovdenak i en pressemelding.

Skålhavn er i dag assisterende rådmann i Skodje kommune. Han er utdannet sosionom, men har også tilleggsutdanning innenfor ledelse og kommunal økonomi. Sin yrkeskarriere startet han som teamleder i NAV i Vestnes, før turen gikk nordover til en jobb som Helse- og sosialsjef i Vikna kommune. Etter et par års tid var det tilbake til Møre og Romsdal til stillingen som Kommunalsjef helse- og omsorg i Skodje kommune. Siden oktober 2014 har han vært assisterende rådmann i samme kommune.

- Kristian har altså bred erfaring fra helse- og omsorg. Det er kjekt å kunne ønske Kristian velkommen hit til oss i Rauma, fortsetter Hovdenak.

Kristian er 37 år, gift, har to gutter på tre og seks år, og er bosatt i nabokommunen vår, Vestnes. Kristian Skålhavn sier at han brenner for helse- og omsorgsfeltet, og gleder seg til å jobbe som leder i disse tjenestene i Rauma.

Søknadsfristen på avdelingslederstillingene i helse- og omsorgssektoren går ut 15. mars.