Det er Br. Honningsdal AS som har hatt hovedansvaret for nybygget i Hagevegen 6, der de deltok sammen med sine underentreprenører på onsdagens markering. Stiftelsen er svært godt tilfreds med både kvalitet og løsning, der de har hatt gode håndverkere i alle ledd.

- Stiftelsen har satset på å lage et godt tilbud til personer som foretrekker leiemarkedet, sier styreleder Ole Kjell Talberg, som forteller at det er to ledige av de totalt åtte boenhetene.

- Det eldste boligkomplekset fra 1994 er kun utleieboliger der en av fire er ledig. I nybygget som også har fire boenheter, er en solgt og to utleid. Prisen på nybygget kom på 8 millioner, der vi nå har utnyttet tomta vår maksimalt, sier Talberg, og legger til at Hagevegen 8 D også er til salgs, der prisen er gunstig.

Stiftelsen har leiepriser mellom kroner 8.750,- for ny treroms, der den billigste i nabohuset har månedspris på kroner 5.850,- Alle leiligheter er godt vedlikeholdt og svært bovennlige. Leilighetene gir også mulighet for å søke om bostøtte gjennom Husbanken.

- Leieprisen inkluderer alt, med unntak av strøm, data/TV og telefon. Eldre har førsteretten til å leie i henhold til stiftelsen sine vedtekter, men dette gjelder kun når det er flere som vil inngå leieavtale samtidig. Stiftelsen har i dag leietaker i et stort aldersspenn, sier Talberg, som legger til at hovedmålet med de funksjonelle boligene, er at eldre kan bo lengst mulig hjemme i en trygg og tilrettelagt bolig, der også den sosiale omsorgen legges stor vekt på. Alt i tråd med kommunens handlingsplan innen helse og omsorg.

- Utsikten over Romsdalsfjorden er upåklagelig, og boligene er stilfull og praktisk innredet med to til tre soverom, kjøkken, stue, bad, utebod og vindfang, med gode muligheter for parkering. Er du på utkikk i boligmarkedet, så ta gjerne kontakt for en hyggelig boligprat, sier Ole Kjell Talberg, styreleder i Stiftelsen Vågstranda Alders- og Utleieboliger.

Gavedryss og gjensidig takk, der Ole Kjell Talberg mottar blomsterhilsen fra Steinar Aasgard i Br. Honningsdal A/S som har vært hovedentreprenør. Foto: Tormod Lien
Anne Britt Kormeset fikk styrets blomsterhilsen, siden hun har vært med som styremedlem i Stiftelsen siden oppstarten i 1994. Foto: Tormod Lien