Det var en fullsatt Trollstolen i Rauma kulturhus lørdagskvelden som takket med stående applaus.

Marian Aas Hansen som denne gang hadde med seg Zelimir, en fantastisk god rockeartist, vokalist og gitarist, leverte igjen et minnerikt show sammen med Åndalsnes Storband.

Storbandet har tydelig lagt mye arbeid i å få dette showet til å bli den suksessen den ble.

Alle aktørene holdt som de lovet på forhånd. Det ble virkelig et fyrverkeri av et show, der de leverte kjente juleklassikere, ispedd en kraftig dose med Rock`n Roll, glitter og stas, flott scenografi og lyd og lys i kjent stil. Like ellevilt som aktørene, var publikummet som klappet og var med fra begynnelse til slutt. Et show som varte i 100 minutt.

Zelimir, en fantastisk rocker og god både som vokalist, gitarist og scenekunster, der han til stadighet overrasket med nye kostymer og musikkperler av de sjeldne.

– For et fantastisk band, folkens. Det er helt utrolig å komme hit til Åndalsnes igjen, i møte med både storbandet og ikke minst dere som publikum. Dette har vi lyst til å gjøre til en årlig tradisjon, sa den sjarmerende Marian Aas Hansen fra scena. Publikum som svarte med stående applaus, fikk dermed et ekstranummer.