Marthe er mest kjent som dyktig revyartist i Raumarevyen. I sommer har hun deltatt i Camp Grasrot, en konkurranse som er arrangert av Norsk Tipping og foregår på samme måte som Camp Senkveld.

I kjent stil var programlederne i Senkveld, Thomas Numme og Harald Rønneberg, lagledere for hvert sitt lag med fem deltakere, der vår egen Marthe var på blått lag, Team Thomas.

På sosiale medier

Norsk Tipping har lagt ut alle episodene på sosiale medier fra 9. oktober, der alt ble avslørt under finalesendingen sist søndag.

– Det var helt utrolig å få være med på dette, og enda mer utrolig var det at jeg ble med på laget som vant hele konkurransen og innkasserte kr 100.000 i premie som ble fordelt på oss fem i Team Thomas, sier den stolte isfjordsjenta.

– Jeg har hatt Isfjorden IL som grasrotmottaker siden jeg skaffet meg Norsk Tipping sitt spillekort, derfor går min premieandel på kr 20.000,- til idrettslaget, sier den stolte premievinneren, som avslører at sjekken blir overlevert i løpet av uka.

Sendte søknad via Senkveld

Vi sitter i hyggelige omgivelser med en kaffekopp på spiseriet «Soltinn» på Raumasenteret, der Marthe forteller om sin opplevelse som deltaker på vinnerlaget.

– Det hele startet med at Senkveld la ut en link på Facebook, der de søkte etter deltakere til høstens nettserie. Jeg sendte inn søknaden mest på artig, derfor ble overraskelsen stor da jeg seinere ble utvalgt og oppringt, ler Marthe og nipper til kaffekoppen.

– Opptakene som varte bare i tre dager, startet i midten av august i Lindesnes. Vi bodde på en glamorøs camping som ble kalla Glamping, men før vi ble sendt dit, fikk vi møte alle kjendisene i Camp Senkveld. Etter kort tid ble det avslørt hvilke lag vi skulle være med på, da vi fikk utdelt hver vår ryggsekk i lagets farge, klær og sko etc., forteller Marthe.

Helt likt

– Først like før hvert opptak, fikk vi vite hvilke konkurranser vi skulle være med på. Lagene vant to konkurranser hver og en uavgjort, derfor sto vi helt likt da vi gikk inn i finalen, sier Marthe, som sjøl ble helt målløs da det ble avslørt at hun ble en av de fem vinnerne.

– Etter søndagens avsløring på Facebook og Youtube, var nok pappa Kjell Ove og bestemor Sigfrid mest overrasket, siden de visste lite og ingenting om min deltakelse, ler Marthe, som forteller at alle deltakerne sist torsdag ble invitert til Oslo, der de fikk delta som publikum på selve programmet Senkveld. Etter programmet ble det kjendis-mingling backstage.

– Det var kjempeartig å få møte alle igjen, sier Marthe Gjertsen Bjerkeli, som kan avsløre at Harald Rønneberg kjente til Isfjorden og kunne tenkt seg til Rauma for å gå Romsdalseggen.