- Pizza er mye mer enn bare pizza. Ikke er den bare italiensk heller. Å det vil vi gjøre noe med, sier Mihai Spoiala fra Romania, som sammen med sin russiske kone Yulia Semina, har drevet Kiosk & Spill i Shell-lokalene på Øran siden 2014.

Mihai erkjenner at stengt bru og kolonnekjøring gjennomInnfjordstunnelen, har gitt han økonomiske utfordringer og tid tilå tenke nytt.

Drømmen om et helt spesielt pizzakonsept ble tilvirkelighet, da de fikk Ivar Gjerset Sekkenes med somsamarbeidspartner, etter at han avsluttet sin drift ved Mix-kioskeni sentrum. Alt utstyr som pizzaovner og annet nødvendig utstyr erbestilt, så allerede i månedsskiftet september/oktober mener trioenat de er i full gang.

- Vi skal bake pizzaen helt fra bunnen, derpizzabunnene vil være både italienske og amerikanske. Her fårkundene også bestemme sin egen pizza til hyggelige priser. Denspennende pizzaen kan enten nytes i de hyggelige lokalene, ellertas med hjem. Altså et typisk Take Away konsept, sier den pratsommerumeneren, som også lover ukentlig pizza buffett, rykende ferskifra ovnen akkurat slik du vil ha den.

Det er tydelig at denkreative trioen har mye spennende på gang. Ikke alt vil de avslørenå, men de understreker at dette nye pizzakonseptet ikke måforveksles med andre pizzatilbud.

- Selv om de fleste i dag spillerpå italiensk pizza, vil vi forsøke å bli mer amerikansk i stilen,selv om det også blir italiensk, sier ekteparets nyesamarbeidspartner, som drømmer om både vinyl, 50-tallet ogamerikanskpregede farger.

- Vi må bare innse at pizza ikke lengerbare er italiensk, sier Ivar Gjerset Sekkenes, som gleder seg tilsamarbeidet med ekteparet.

Selv om de får egen telefonlinje forpizzabestilling, er det selvsagt muligheter for å spise på stedet,da lokalet er romslig med to spiserom. Hvis behovet melder seg, vilde også vurdere pizzabud, så firmaer og andre etter hvert kan fåpizzaen helt til døra.

- I tillegg til vårt nye pizzakonsept, vilvi selvsagt fortsette å selge våre populære baguetter, samthamburgere og pølser og liknende, sier Mihai, som oppfordrerlokalbefolkningen til å følge med, siden det blir mange endringerbåde i- og rundt Shell-lokalene på Øran utover høsten.