De som tilfeldig var så heldig å være på toppen av Trollstigen tirsdag ettermiddag, kunne ikke unngå å få med seg de vel 15 splitter nye Range Rover Velar som stod linjet opp på parkeringsplassen.

- Ja, vi er her med tyske journalister , sier en søt dame som vet det meste om opplegget, men som ikke har lyst til  å fortelle så mye.

Det har heller ikke to to mennene på parkeringsplassen som organiserer bilene  etterhvert som de kommer opp på toppen, etter å ha kjørt Trollstigen fra Åndalsens.

- Journalistene skal testkjøre bilene rundt her i Møre og Romsdal og i dag er vi på Trollstigen. Etter turen skal journalistene skrive hva de synes om turen og bilmodellen, forteller den anonyme damen.

Og hva de synes så langt, får vi ikke lov til å spørre om.

- Nei ,du kan ikke snakke med journalistene dessverre. Hva de mener må spares til publiseringen i etterkant, sier hun.

Hun kan forteller at de tyske journalistene skal overnatte i "området" og reise tilbake til Tyskland onsdag. Deretter kommer det nye journalister fra andre  land - frem til fredag.

Ifølge Romsdals Budstikke, har bilene en forhåndsprogrammert GPS med en rute sjåførene skal følge. Den vil blant annet ta dem over Atlanterhavsvegen, opp Trollstigen og over Vistdalsheia, skriver avisen.

- De skal få lov til å prøve å kjøre offroad også , når de først er her.

- Hvor er det en slik bane?

- Det får vi se, smiler hun lurt.