Amatør-artisten fra Åfarnes deltok nylig i NM i revy på Høylandet i Nord-Trøndelag. Cathrine Willa Slemmen fikk to muligheter på NM-scena ettersom hun både representerte Raumarevyen og Holmemstranda ungdomslag i heimbygda.

– Det var en stor opplevelse å få være med i norgesmesterskapet og en så stor og flott revyfestival som det Norsk Revyfestival er, sier Cathrine Willa Slemmen.

Stresset

Mest fornøyd er hun med det nummeret hun presenterte sammen med Jan Arild Langnes.

– Der følte jeg at det satt bedre enn «I e super» som jeg framførte på egen hånd. Jeg var litt stresset og hadde ikke like god kontroll på spenningsnivået som i det første nummeret. Det var imidlertid god læring, sa Willa Slemmen.

41-åringen var mange erfaringer rikere da hun reiste heim fra Høylandet enn da hun sjekket inn på festivalen. Revyartisten fra Åfarnes fikk mange nye impulser som kan komme det heimlige revymiljøet til gode.

– Hvordan var det å være «skårunge» og førstegangsdeltaker på NM i Revy?

– Det var både artig, lærerikt og litt slitsomt. Mye av tida gikk med til øvinger, lydprøver, sminke og andre forberedelser. For meg som skulle i aksjon på to nummer ble det ekstra travelt. Men ikke mer hektisk enn at jeg fikk med meg de fleste forestillingene og mye av det som skjedde.

- Jeg må innrømme at jeg ble imponert over mye av kvaliteten på det som ble vist, sa Willa Slemmen som kan tenke seg å oppleve revyfestivalen fra innsida flere ganger.

Ny mulighet i 2019

Det byr seg en ny mulighet i 2019 når det er et nytt NM-arrangement. Cathrine skal mest sannsynlig ha mange opptredener på forskjellige scener innen den tid. En av Raumarevyens frontfigurer har ingen umiddelbare planer om å gi seg med revyvirksomheten sjøl om den er tidkrevende.

Willa Slemmen vet nå hvor lista ligger dersom hun skal kvalifisere seg og ikke minst ta seg til finale. Det kan være et naturlig mål for revyartisten som har gledet mange de siste åra.