Sissel Kamsvåg var en av flere deltakere fra Rauma som leverte et sterkt løp under Hornindal rundt i helga. Etter 13 timer og 32 minutt klokket dama fra Isfjorden inn til det som skulle vise seg å holde til femteplass blant alle damene som deltok.

På de to første plassene i dameklassen kom tvillingsøstrene Sanna- og Lina El Kott Helander (23) fra Sverige. Kamsvåg vant sin klasse, 1 time og 30 minutt foran neste kvinne i mål. Blant alle som deltok kom hun på 39. plass av totalt 178 startende.

Flere lokale deltakere

Som i fjor var det mange fra Isfjorden som deltok. Bernt Runde, Sissel Kamsvåg, Knut Leo Sæther, Øyvind Næss, Charlotte Holm og Erwin Barents deltok alle fra Isfjorden IL.

Fra Åndalsnes deltok Bjørn Inge Hepsø, Tove Sødahl og Sivert Flåten. Bjørn Inge Hepsø løp på ganske nøyaktig 12 timer. Det holdt i massevis for å vinne klassen menn 45–49 år, og holdt også til en solid 18. plass blant alle som deltok i løpet.

Tøft fjelløp

Hornindal Rundt er et av Norges tøffeste fjelløp. Løpet går over 75 kilometer og består av blant annet 5600 høgdemeter og 20 fjellposter. Dette skrives om løpet på Hornindal Rundt sin egen heimeside:

«Midt mellom Jotunheimen og Nordsjøen finn du Hornindal. Omringa av dei flottaste og mest spektakulære fjell Norden har å by på, og med ein natur som kun finst i eventyrboka, såg aldri pionéren Amund Sverre Tomasgard seg tilbake. Hornindal skulle skape det ultimate ultra fjell-løp, så mykje tøffare enn det verda tidlegare hadde sett. 20 fjellpostar, 75 kilometer, og 5600 høgdemeter skulle bestigast i eit og same løp. Kjensla du får av å stå på Gulekoppen og skimte Jostedalsbreen i sør, Sunnmørsalpane i nord, og havet i vest, så sliten i beina at kun viljen og råskapen framleis vil holde deg i gang. Den følelsen når du passerer mållinja etter timar med beintøff kamp i naturen, og kan sjå tilbake på at du har fullført eit løp få andre har gjort før deg.»