Denne uka har det vært arrangert Kombi-Camp på Åndalsnes ungdomsskole for sjuende året på rad. Campen er for de fra første til sjuende klasse. Fredag kulminerte all øvingen i en flott forestilling.

Flott koreografi

Forestillingen besto av dansing, kunst og fotografi, de tre temaene som har stått i fokus på campen i løpet av uka. Det hele startet med en flott dansekoreografi som dansegruppa hadde jobbet med sammen med Gro Malones. Malones grunnla campen sammen med Filip Eidsvåg for en del år tilbake.

Hun jobber til daglig som danser, pedagog og instruktør i Oslo. De frammøte fikk se et par forskjellige danser som ble framført med diverse popmusikk i bakgrunnen.

– Jeg synes det gikk kjempebra, sa Gro Malones etter forestillingen. Hun la ikke skjul på at det lå mye arbeid bak det hele, men understreket at det var verdt det.

– Vi har hatt en flott uke med en fin gjeng. Alle har vært positive, og opplegget har fungert veldig bra.

Svært givende

Sjøl om det ligger en del arbeid bak Kombi-Camp uka, synes Malones det hele er svært givende.

– Det er veldig givende å arrangere Kombi-Camp. Vi har et tilbud som kanskje ingen andre har, som er variert og fint. Jeg synes også det er et fint tilbud for de barna som ellers ville ha tilbrakt lange dager på SFO. Her har vi mye fin læring, og gir barna muligheten til å uttrykke seg.

Kunstgruppa var ledet av Heidi Rødstøl. De har gjennom uka laget flotte kostymer som ble brukt under danseforestillingen, og dekorert stoler som også var med å kaste glans over forestillingen.

– Dette er tredje gang jeg er med, og det er like artig hver gang. Vi har gjennom uka jobbet med scenografi. På stolene har vi brukt gammeldags overhead og tegnet rett på dem. Barna har vært kjempe arbeidsomme og testa ut nye ideer.

Over all forventning

For Kjell Peder Gyldenskog var det første året han var involvert i campen. Han har hatt ansvaret for kursing innenfor fotografi.

– Det har vært over all forventning.

Han forteller at de har hatt er variert fokus.

– Vi har hatt litt teori og en del praksis. Barna har blant annet fått lære hvordan man skal håndtere et kamera. Det er artig å se at de har begynt å se motiv. Dette frister absolutt til gjentakelse fra min side.