På onsdag 28. juni åpner det nok en frisør på Åndalsnes. Da er det Daniele Stasauskaite som åpner sin egen salong ved navn Hair by Daniele. Hun de siste to åra har jobbet på Studio Line på Åndalsnes. Sjøl om det er mange frisører på Åndalsnes, er ikke Stasauskaite redd for konkurransen.

– Jeg elsker konkurranse. Det er ikke noe jeg frykter. Jeg har faktisk fylt opp listene mine helt til august, så jeg tror det skal gå fint. Så lenge kundene liker deg går det fint. Nå er jeg veldig rastløs og kan ikke vente med å få startet opp.

Ønsket endring

Daniele forteller at det er litt tilfeldig at hun bestemte seg for å starte for seg sjøl.

– Jeg trivdes godt ved Studio Line og fikk gode muligheter, men jeg kjente at det kanskje var på tide med nye utfordringer. Når jeg fikk høre at det var ledige lokaler her måtte jeg bare ta muligheten. Dette er et fint steg videre for meg, og en mulighet til å prøve å stå på egne bein.

Ungjenta er ikke redd for å drømme stort.

– Jeg har troen på meg sjøl, og ønsker å lage meg et varemerke med Hair by Daniele navnet. På lengre sikt håper jeg å kunne åpne flere salonger rundt om i Norge.

Hektisk arbeid

– Vi har jobbet mye her de siste to månedene. Mye her var veldig gammelt så vi har skiftet ut en del. Nå gjenstår det bar å få inn produkt, sofa og litt reklame, før jeg er klar for åpning på onsdag.

Det blir ikke bare hårklipp hos Hair by Daniele. Etter hvert kan hun tilby flere tjenester innenfor skjønnhet og velvære.

– Her i Rauma er kvinner veldig opptatt av fjell og natur. Jeg vil hjelpe dem å ta vare på seg sjøl, og bidra til at de skal føle seg bra. Foruten om klipping av hår blir det mulighet for vippeekstensjon, pleie av negler og sminking. Jeg kommer til å arrangere sminkekvelder der damer kan komme å lære og dele tips.

Viktig med inspirasjon

Danielle Stasauskaite synes det er viktig å dra ut for å få inspirasjon.

– Jeg har blant annet vært på messe i Paris. Der deltok det over 4000 mennesker. Jeg synes det er fint å dra på sånt for å få med meg de nyeste trendene, hvilke frisyrer som er inn og hente en del inspirasjon.