– Jeg husker generalforsamlingen på et varmt rom på Rauma Hotell, der 20 aksjonærer var samlet- med Lars Berdal i spissen. Målet var å få en egenkapital på en halv million. Vi var kommet til 480 tusen, da Sigmund Røeggen, som skulle rekke en ferge, sa «Jeg tar de siste 20 tusen så jeg rekker ferga», forteller Tom Samuelsen fra scena inne i PartnerPlast sin nye fabrikk. En helt ny fabrikk på 3200 kvadratmeter som samtidig med jubileet, ble offisielt åpnet lørdag.

Selve snorklippingen ble foretatt av PartnerPlasts hovedaksjonær, Sigmund Røeggen, som da også var med på å starte bedriften. Både Rauma kommune ved ordfører Lars Olav Hustad, og SIVAs eiendomsdirektør, Lise Bartnes Aalberg, kom med rosende ord til bedriften.

– Jeg er stolt av at PartnerPlast ligger på Åndalsnes. De leverer hver eneste dag kvalitet på det de gjør, sa Hustad og kom med et lite hint til SIVA når de gjelder innovasjonssenteret.

– Vi er ikke helt i mål der, men vi i Rauma kommune støtter senteret 100 prosent og håper vi kan komme i mål med det, sa Hustad.

Han fikk også fram det engasjementet Samuelsen har vist Rauma, også ved å pendle til Oslo i over 25 år.

– Pluss at du – og din far – har lagt ned et stort engasjement i ÅIF i alle år. Det setter vi stor pris på, sa ordføreren og ga Samuelsen i tillegg til blomster, ÅIFs jubileumsbok.

Lise Bartnes Aalberg i SIVA, var også stolt over å være med i partnerskap med PartnerPlast.

– Dere driver en lønnsom næringsutvikling som er godt rustet for fremtiden. Dere jobber godt, men dere må det, enda mer. Da får vi det til, sa hun.

Feiringen fortsatte i den nye fabrikken med underholdning, flott sang av Lilja Aarø Scarfi, og igangsetting av det nye utstyret i den nye fabrikken; Nord-Europas største rotasjons-støpeovn.

: Daglig leder i PartnerPlast, Tom Samuelsen, takket på sin side for støtten fra Rauma kommune og Vegdekket/Kristiseter. Foto: Evy Kavli
: 100 gjester var invitert til jubileet og åpningen av den 3200 kvadratmeter store fabrikken lørdag. Størrelsen på hallen kommer godt fram her. Foto: Evy Kavli
: Lilja Aarø Scarfi sto for underholdningen på jubileumsdagen. Foto: Evy Kavli