En burgunderfarget , stjålet Mercedes, kolliderte i sekstiden fredag morgen, inn i Trollveggen besøkssenter. Under etterforskningen av den hendelsen, har Rauma lensmannskontor oppdaget tre hendelser til.

- Det har vært innbrudd på bedriften Brubakken på Øran der de har knust vinduer og stjålet diverse innhold i bedriften. Så på Soggebru camping har noen brutt seg inn i hytte og sanitæranlegg og stjålet med seg ting derfra,  samt gjort hærverk, opplyser Sindre Mittet, førstebetjent på Rauma lensmannskontor.

- Og ikke nok med det; nå har vi også kommet over en hensatt bil på Mjelva, med knust førervindu. Der vi ikke har lyktes å komme i kontakt med sjåføren.Vi har også fått melding om innbrudd i en annen bil - også på Mjelva, der flere ting er stjålet. Vi ser disse hendelsene i sammenheng, sier Mittet og håper nå at publikum kan bidra med tips.

- Vi er på jakt etter vitner som kan ha sett noe i natt og på morgensiden. Vi er særlig opptatt av den burgunderfargede Mercedesen. Den ble stjålet fra Åndalsnes camping. Men vi er også opptatt av å høre om mistenkelige personer eller  adferd i området Horgheim ,Trollveggen og Øran siste natt, sier Mittet, som heller ikke ser bort ifra at det kan dukke opp flere hendelser utover dagen.

Han håper de som har sett noe, tar kontakt med politiet raskt.