Trond Jansen ble under onsdagens årsmøte i Romsdal Reiseliv og Handel (RRH), valgt til ny leder, etter at Stein Lindseth Olsen valgte å trekke seg etter å ha vært leder i tre år.

- Jeg syns det er en veldig spennende og ansvarsfull oppgave jeg nå har fått i RRH, og takker årsmøte for den tilliten de har gitt meg. Jeg er en Rauma-patriot og gleder meg over å få jobbe med dette, og forhåpentligvis få tilføre den erfaring jeg har opparbeidet meg gjennom 16 års arbeid for å bygge, utvikle og markedsføre Classic Norway Hotels i Molde.

- Før det har jeg jobbet 20 år med handel i Rauma, så jeg føler at jeg også kjenner dette området rimelig godt. Nå er jeg bare utålmodig med å komme i gang med å bli bedre kjent med mye av det gode arbeidet som allerede er gjort.  Ikke minst å bli kjent med alle de dyktige aktørene i RRH som alle jobber for økt vekst og fremgang i Rauma, sier den nyvalgte styrelederen, som lover at han er både ærlig og løsnings- og resultatsorientert.

Med seg i styret, får han med seg gjenvalgt nestleder Otto Beyer og styremedlemmene Mariell Skiri Østigård, Frode Larshus og Urpu Hapuoja, der de to sistnevnte er nye i styret. Avgått leder, Stein Lindseth Olsen, ble innvalgt som leder i valgkomiteen.

Reiselivssjef Hilde Bakke fortalte det lydhøre årsmøtedeltakerne at de har mye å glede seg over det som nå skjer innen reiseliv og handel, med stor tro på at de skal bli enda bedre.

- Handel er en viktig del for reiselivet og reiselivet er viktig for god handel, sa Bakke i sin gjennomgang av fjorårets årsmelding, der også markedsplanen videre ble presentert.