(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Klokka 20.47 fikk laget fra Rauma videregående skole overrakt premien til stor applaus.

Strinda videregående skole gikk helt til topps.

- Det har vært en kveld der lufta har dirra av spenning.

En lang kveld

Han sier at det har vært en lang kveld før premieutdelinga:

- Vi sitter og venter, det er en gallamiddag. Det skal spises litt. Og så er det festtaler. Nå har det vært den forløsende premieutdeling. Da begynner de bestandig med å dele ut 3. plassen først – og da vokser spenninga.

Her blir sølvvinnerne utropt (du kan spole fram til cirka 12:30):

data-allowfullscreen="true" data-href="https://www.facebook.com/tinematcup/videos/1582461225105080/" data-show-text="true" data-width="400">

Topp tre

Men det viste seg å bli topp tre og andreplass:

- Vi er veldig fornøyd med å ta sølv. Noen deltakere gjør seg sine tanker om hva som skulle til for å dra de siste poeng i land og gå helt til topps. Men de er vurdert på mange punkt, og vi har full tillit til at det er gjort på beste måte.

Han legger likevel ikke skjul på at de håpet på førsteplassen.

- For de presterte virkelig godt. Men dette er jo glede!

Skal feire sammen

- Hvordan skal dette feires?

- Nå skal vi ha dessert, og så skal vi trekke oss bort i en krok, snakke sammen litt og feire. Dette er jo en festaften som de skal få ta del i, sier lagleder Johan Slettvåg Hoel.