Jan Sverre Sivertsen, som tidligere har vært prosjektleder for Nordveggen, har sammen med seks andre stiftet et nytt, nasjonalt rådgivningsselskap for reiselivet.

2468 Reiseliv skal ha kontorer i Bergen, Oslo, Tromsø, Molde, Nordfjordeid, Son og Moss.

-­ Vår styrke er kommersiell og operativ erfaring kombinert med bred reiselivskunnskap, en stor portefølje av metoder og modeller og nærhet til reiselivsproduktet over hele landet. I partnerskapet styrker vi vår teoretiske og kreative tilnærming til utvikling av et ønnsomt reiseliv. Som team ser vi fram til å gi vårt bidrag til å bringe norsk reiseliv til nye høyder, sier Sivertsen.

Partnerne har vært selvstendige konsulenter i mange år. De mener det er behov for et større rådgivningsmiljø innen reiselivet som kombinerer ulik kompetanse og erfaring. Han trekker fram at rådgiverne i firmaet har erfaring fra alle deler av reiselivsbransjen, destinasjonsselskaper, virkemiddelapparatet, forskningssektoren og offentlige organisasjoner.

-­ For hvert prosjekt vi skal gjennomføre, vil vi sette sammen det teamet som på best mulig måte gir kunden den best mulige leveransen, sier han.

Kontoret her i distriktet blir i Molde, siden det er der Sivertsen bor. Men han utelukker ikke at det blir mer arbeid i Rauma.

- Jeg synes Rauma og Romsdal er et fantastisk sted med stort potensiale, og jeg vil gjerne jobbe med små og store prosjekter her. Om jeg vil fortsette å være involvert i prosjekter som jeg har jobbet med i Nordveggen, det vil være opp til Nordveggen og kommunen, sier han.