– Det er 80 eldre her nå og på konserten som holdes senere i ettermiddag, har vi allerede 40 påmeldte, forteller Silje Lie ved inngangen til storsalen på kulturhuset torsdag.

Hun er leder for Livsglede for eldre, som sammen med Åndalsnes – og Isfjorden pensjonistforeninger, Seniordansen og Rauma frivillighetssentralen, står bak arrangementet.

Eldredagen feires hvert år i begynnelsen av oktober og i fjor kom Kjell Elvis til kulturhuset for å underholde.

I år ble Kari Svendsen og Kjetil Skaslien invitert til å holde konsert, og det så ut til å falle i smak. Allerede fra første låt; «Solskinn og sang», ble det allsang.

Den ble ikke mindre da Kari fremførte de kjente og kjære visene, som hun kalte de, «Pengegaloppen», « Tanta til Beate» og «Akerselva».

Kari Svendsen er som kjent vokst opp i Oslo, og det ble mange historier og viser fra hovedstaden. Hun kom også inn på revyscenen Chat Noir der blant andre revyartisten Lalla Karlsen holdt til. Publikum fikk også høre hennes kjente sang «Marsjkonkurransen».

Kari Svendsen avsluttet konserten med sangen «Frøken Johansen og jeg» – en gammel slager av Tore Skogmann.

– Der har jeg hentet mitt livsmotto fra, etter snart 40 år som skilt og enslig. Det har noe for seg å bo aleine. Man kan være glad for alt det man slipper. Det skal dere vite når dere føler dere ensomme, sa hun til de fremmøtte.

Etter konserten ble det servert middag – med vin- for de som ønsket det.