Politiet bekrefter at det pågår en aksjon for å finne motorsyklisten.

  • Har du bilder eller video? Send på epost til redaksjon@andalsnes-avis eller på sms/mms; begynn meldingen med ÅA TIPS og send til 2399.

- Vi har ikke funnet ham igjen. Han kan ha mange avkjøringsmuligheter oppover Romsdalen. Søket etter ham fortsetter, sier operasjonsleder Tove Anita Asp ved operasjonssentralen i Kristiansund, ved 18.40-tiden.

Hun opplyser at motorsyklisten kjørte en grønnfarget Kawasaki. Og de vet både hvem eieren er og registreringsnummeret. Eier er bosatt i Molde.

- Vi er veldig interessert i tips om denne motorsykkelen, sier Asp.

- Hvor fort har sykkelen kjørt?

- Det vet jeg ikke.

Asp opplyser til Smp.no: – En patrulje fra Oppland har ikke møtt motorsykkelen fra den siden, så vi har grunn til å tro at vedkommende fortsatt befinner seg i Rauma kommune, sier Asp til Smp.no.

Det var under en kontroll onsdag ettermiddag på Ørskogfjellet at motorsyklisten stakk av. Vedkommende kjørte i retning Åndalsnes, opplyser operasjonsleder Asp når vi snakker med henne ved 18.10-tiden.

Like før klokka 18.30 forteller operasjonsleder Arild Reite ved operasjonssentralen i Ålesund at det var en UP-patrulje på Ørskogfjellet, som målte farta og skulle stanse motorsyklisten. Men han kjørte bare videre. Dermed la UP-patruljen seg på hjul.

- Vi fulgte ham til Åndalsnes der andre har overtatt, sier han.

Han kjenner ikke til hvor fort motorsykkelen kjørte, verken på kontrolltidspunktet eller etterpå.

  • Har du bilder eller video? Send på epost til redaksjon@andalsnes-avis eller på sms/mms; begynn meldingen med ÅA TIPS og send til 2399.