Ulykka skjedde i et boligfelt i Isfjorden i 17-tida lørdag ettermiddag. En tre år gammel gutt på balansesykkel ble påkjørt av en bil, og han ble sendt til St. Olavs Hospital med luftambulanse.

Helsepersonell på stedet besluttet å sende gutten med helikopter til Trondheim grunnet hans unge alder og et ukjent skadeomfang.

– Bilen har truffet en gutt som kom i såpass stor fart på en balansesykkel at fører ikke hadde sjanse til å stanse, sa operasjonsleder Arnt Rennan til Åndalsnes Avis lørdag.

Politiførstebetjent Sindre Mittet ved Rauma lensmannskontor kan mandag fortelle at gutten kom fra ulykka med lettere skader.

– Han har fått et beinbrudd og en forslått arm, forteller han.

Det var sjåføren selv som meldte fra om ulykka. Politiet etterforsker nå hendelsen. Det ikke mistanke om at bilen holdt høy fart.

– Vi har opprettet sak, slik som vi alltid gjør etter slike hendelser. Sånn som ser ut nå var dette et hendelig uhell. Foreløpig er det ingenting som tyder på at sjåføren har opptrådt klanderverdig, forteller Mittet.

Førerkortet til den kvinnelige sjåføren ble ikke inndratt.

– Etter en totalvurdering av jurist og politipatruljen på stedet, ble det besluttet å ikke inndra førerkortet, sier han.

Også St. Olavs hospital bekrefter mandag i en pressemelding at gutten har moderate skader.

- Pasienten er i bedring, skriver sjukehuset.