Torsdag klokka 10 kunne daglig leder Tone Westrum Pedersen endelig kjøre gitteret på den splitter nye Kitch'n-butikken på Raumasenteret til topps.

Og folk lot ikke vente på seg. Ti minutter senere var det kø gjennom hele butikken og ut av døra.

- Dette har jeg gledet meg til siden april, sier Westrum Pedersen enthusiastisk i minuttene før åpningen.

Hun forteller at de har hatt god kontroll inn mot åpningen.

- Vi har egentlig hatt det aller meste på plass siden mandag. Etter det har det bare vært finpuss, sier hun.

- Mye nytt

Westrum Pedersen forteller at hun har fått god hjelp av to ansatte fra andre Kitch'n-butikker, og at leverandørene selv har vært med å rigge sine varer i butikken. Butikken har fire ansatte, inkludert henne selv, og etter planen skal enda en bli ansatt.

- Jeg har sluppet å lyse ut stillingene, for det har vært stort interesse for å jobbe her, sier hun.

Den daglige lederen selv kommer fra nabobutikken Cubus, hvor hun har jobbet i en årrekke.

- Det er litt forskjell på klær og kjøkkenting, så det har vært en utfordring med mye nytt. Samtidig er det selvsagt veldig spennende, sier hun.

Hun har fått gode tilbakemeldinger etter at det ble kjent at butikken skulle inn på senteret, og mange har sagt de gleder seg til den åpner.

- Pågangen på Facebook har for eksempel vært stor, og mange har vært inne på siden. Jeg har savnet en slik butikk selv her i Rauma, og jeg håper det blir en suksess, sier hun.

Svært fornøyd

Også resten av senteret jubler over å få en ny butikk inn.

- Vi er svært fornøyd med å ha fått Kitch’n inn som nok enforsterkning på senteret, og også de øvrige butikkene ønsker Kitch’n hjertelig velkommen, sier Tonje Dahle Hovde, senterleder på Raumasenteret.

Hun har stor tro på butikken.

- Vi tror Tone Westrum Pedersen som driver butikkenvil ha alle muligheter for å lykkes godt. Hun har et sterkt og godtkjedekonsept i ryggen og et forhåpentligvis takknemlig marked somvet å sette pris på endelig å kunne handle varer fra Kitch’n ogsåher lokalt. I tillegg til å være en kjøkkenbutikk med svært godtutvalg så tror vi dette blir en veldig populær gavebutikk, sier hun.