Litt før klokka 12 er RaumaRock-ledelsen på plass på festivalområdet som på effektivt vis forsvinner bit for bit. En blid og godt fornøyd gjeng samles for å samle trådene etter det de beskriver som et veldig vellykket festivalarrangement.

- Vi satt og la sammen litt i går kveld, og vi kom fram til at med gratiskonsert på Nesaksla har det fra torsdag til lørdag vært mellom 7000 og 7500 deltakere på festivalen.

- Er det rekord? spørs Lone Remmem Grøvdal i RaumaRock sin administrasjon.

- Nei, det var flere i 2012, svarer Landbakk.

- Hvor mange pass har dere solgt, da?

- Det vil jeg ikke si. Neida, du skal få eksakte tall etter hvert. Men vi må telle først, svarer Landbakk.

Han er strålende fornøyd med at værmeldingene ikke slo helt til.

- Vi har 15- års markering, så det her var bestilt. Vi fortjente fint vær, sier han med et smil.

- Økning tross manglende festivalcamp

Festivalsjefen synes det også er artig å registrere at til tross for dystre spådommer, viser det seg at manglende festivalcamp ikke har hatt noen betydning for besøkstallet.

- Det hadde ingen betydning. Det kom folk likevel, sier Landbakk, men bekrefter at det ikke betyr at det ikke blir camp i framtida.

- Hvilken følelse sitter dere igjen med nå dagen derpå?

- En veldig bra følelse. Vi får masse gode tilbakemeldinger, svarer Tom Samuelsen som er sponsoransvarlig i festivalen.

Skrytemelding fra artister

- Og alle artister var superfornøyd. Jeg fikk til og med tekstmelding av artister som ville fortelle hvor fornøyde de var, forteller Mette furu.

- Hvem fikk du det fra?

- Jeg fikk fra Ingenting. Og Åge Aleksandersen var kjempefornøyd. Han var fornøyd med både fasilitetene, publikum, konserten og stemningen, svarer en blid backstage-manager.

- Og Stage Dolls var veldig fornøyd med at det var så mye folk da de vr første band ut på fredagen. Det er jo ikke noen som liker å spille for asfalten, skyter Landbakk inn.

- Vår nysatsing, RaumaRock Akademiet, gikk også veldig bra. Både elever og foreldre var godt fornøyd, legger styreleder Sigurd Brevik til.