I helga tok Liljen 4H i mot 4H-ere fra hele fylket på fylkesleir i Eidsbygda. Med 268 deltagere tredoblet de innbyggertallet i Eidsbygda, og det ble en vellykket leir med mange aktiviteter, mye moro og godt humør.

Litt regn måtte de tåle, og Lone Grøvdal Stokland, Tora Skiri og Oline Blikfeldt Moa fra Liljen 4H fikk den utrivelige overraskelsen at lavvoen deres begynte å ta inn vann i løpet av helga. Men det satte ingen stopper for humøret.

- Vi kan leve med dårlig vær! Vi har hatt det veldig kjekt, og vi håper at alle som har kommet hit også har hatt det veldig kjekt. Vi har satset alt på at alle skal få ei trivelig helg her, sier Lone.

Helgen har bestått av en hel rekke aktiviteter. Gårdsbesøk, klatring, fjelltur, dropskoking, matlaging, og "en dag i gamledager" var bare noe av det deltagerne kunne være med på. I tillegg var det naturligvis blodig alvor når leirens beste tautrekkere og volleyballspillere skulle kåres søndag.

Mange har stått på for at leiren skal bli en suksess: 4here, foreldre, lokalbefolkning, lokale lag, butikker og sponsorer har bidratt til arrangementet.

Leirsjef Hanne Mette Hatle er strålende fornøyd med helga.

- Det har gått kjempebra, vi har hatt mange forskjellige aktiviteter og alt har gått knirkefritt egentlig. Vi har vært veldig heldige, sier hun.