Nordveggen søker nå etter ny daglig leder etter Helene Rødseth. Fra 1. juli og inntil ny leder er på plass, er Solveig Brøste Sletta konstituert som daglig leder.

Solveig Brøste Sletta mener det bør bli rift om jobben.

- Ja, dette må være en attraktiv stilling for den som vil være med å skape et samfunn og utvikle næringslivet. Det er jo spennende at vi jobber både med samfunnsutvikling og næringsutvikling. Dette er ei stilling som krever mye, men der du kan utrette mye, sier Sletta.

Hun opplyser at flere nye eiere er på veg inn i Nordveggen AS, og at det gjør det enda mer spennende å være daglig leder.

- Det er en prosess som har pågått ei tid, men vi har ikke signert en aksjeavtale ennå. Derfor kan jeg ikke gå ut med hvem det er som kommer inn på eiersida, sier hun.

Nordveggen AS eies i dag av Rauma Næringslag (49 prosent), Rauma kommune (48 prosent) og Romsdal Reiseliv og Handel (3 prosent).

- Er du en søker på stillinga, Solveig Brøste Sletta?

- Nei, det er jeg ikke. Jeg greier meg med å være konstituert daglig leder i noen måneder.

Søknadsfristen er satt til 7. august.

- Vi har som intensjon at intervjuer skal skje i løpet av august, og at vi skal kunne tilby noen stillingen før 1. september. Hvis noen er arbeidsledig, så kan vedkommende være på plass fra 1. september. Men dersom vedkommende har oppsigelsestid, kan det bli 1. desember, kanskje, før vi har ny daglig leder på plass.

Nåværende daglig leder Helene Rødseth sa opp stillingen av familiære årsaker for å flytte tilbake til Østlandet. Hun er ansatt til 31. juli, men ettersom hun avvikler ferie i juni, er Solveig Brøste sletta konstituert fra og med 1. juli.