Det ble en slitekamp i bunnen på tabellen, der tre poeng var svært viktige for begge lag. ÅIF gikk hardt ut fra start, og allerede etter ni minutter scoret Markus Brudeseth sitt første mål.

Men utligningen like før pausen måtte bare komme, selv om ÅIF hadde mange gode angrep.Men så løsnet det i andre omgan. Markus Brudeseth scoret sitt andre mål etter ca 30 minutter. Bare tre minutter etter fikk lagets yngstemann, Emil Nyheim (14) en fulltreffer som ga hjemmelaget 3-1, som også ble sluttresultatet i en spennende fotballkamp.

Hans jevnaldring, målvakt Oskar Moltubakk Flatlandsmo, gjorde også en kjempejobb i buret, slik at de dyktige guttene sammen fikk en viktig avstand til bunnlagene Tingvoll og Vestnes.

- Vi vant kampen fortjent og vi klatret tre viktige poeng opp på tabellen, sa en lykkelig trener Rune Skeide.