Rauma kommune omorganiserer til seks nye tjenesteområder. Fem nye stillinger er opprettet, og nå er det klart hvem som har fått fire av dem.

  • Hilde Kavli Ree blir barnehagesjef. Ho kommer fra jobben som styrer i Leiktun barnehage i Isfjorden. Hun får ansvaret for barnehagetilbudet i kommunen. Det var to søkere til stillinga.

  • Harald Digernes-Westby er tilsatt i stillingen som helse- og velferdssjef. Han er i dag enhetsleder for kurative helsetjenester. Ifølge kommunens nettsider vil dette tjenesteområdet inneholde blant annet legetjenesten, barnevern, helsestasjon, rus og psykisk helse, Nav og flyktningtjenesten. Til denne stillingen var det fem søkere.

  • Heidi Skaug er ansatt som utbyggingssjef. Hun kommer fra stillingen som enhetsleder for areal . Skaug vil ha et samlet ansvar for utvikling og samordning av arealforvaltning, landbruk, byggesak, oppmåling, kommunalteknikk og formålsbygg. Fem personer søkte på denne stillinga.

  • Kåre Straume, som i dag er fagsjef for oppvekst, har fått jobben som skolesjef i Rauma. Han vil ha ansvar for grunnskolen. Det var tre søkere til denne stillinga.

Stillinga som kultursjef ble ikke lyst ut, og Øystein Valde fortsetter som kultursjef.

På kommunens heimeside opplyses det om at det i denne omgang ikke ble noen tilsettinger i stillinga som helse- og omsorgssjef. Til den stillinga var det tre søkere.