I fjor var det Villmarksbarna, som også vant prisen Årets Fjellgeit som fikk prisen for "Årets Villmarking".

Nå kan du stemme over hvem som skal få prisen i år.

De tre kandidatene med flest stemmer, går videre til finalerunden der en jury bestående av representanter fra Fjällräven i Norge, DNT Oslo og omegn, Lars Krempig (Villmarksbarna) og juryleder Daniel Alexander Holm.

Avstemmingen avsluttes 14 februar, og vinneren presenteres på Camp Villmark fra 31. mars til 3. april.

De ni nominerte:

Randulf Valle: Randulf er en naturformidler som har vært på svært mange langturer. Han er kjent som bl.a. forfatter av inspirerende friluftsbøker og fra programmet «Ut i naturen» på NRK.

Johanne og Kristine Thybo-Hansen: Søstrene Thybo-Hansen er bedre kjent som Jegertvillingene. Jentene har jakt som sin store lidenskap og lever ut sine jakt- og friluftsdrømmer i både inn- og utland.

Tonje Helene Blomseth: Tonje Helene er blant annet kjent fra TV-programmet Eventyrjenter. I april 2012 avsluttet hun skolegangen for å leve et liv ute, og hun har mange spennende turplaner på agendaen.

Himmeljegerne: Himmeljegerne er et prosjekt med brødrene Simen og Lars Martin og Simens bestevenn, Mads. Gruppen imponerer ved å dra på store ekspedisjoner sammen, til tross for ulike handikap.

Randi Skaug: I 2004 ble Randi Norges første kvinnelige Everest-klatrer. Siden den gang har hun vært på mange spennende eventyr, både til fjells og hennes hittil siste prosjekt; en padleekspedisjon.

Fram 2014/2015 - Yngve Kristoffersen og Audun Tholfsen: Yngve og Audun har bodd og jobbet et helt år på et luftputeskip ved Nordpolen der de har forsket på livet i havet. Fram 2014/2015 var planlagt som en tomanns isdriftstasjon.

Kristoffer Glestad: Kristoffer er en av de som satser og lever ut villmarksdrømmen sin. I 2015 bodde han 160 dager alene ute i den Canadiske villmarken.

Marius Nergård Pettersen: Fotojournalisten Marius er kjent for å ha gitt ut inspirerende bøker om villmarka. Han er talsperson for bruk av «den nære villmark» og lever etter mottoet «også enkelt og nært friluftsliv er bra friluftsliv».

Sigrid Ekran: Sigrid er en profesjonell hundekjører som blant annet ble verdensmester i langdistanse sledehundkjøring i 2011 og 2015. Hun har i tillegg til dette vunnet flere andre løp.