I midten av mars åpner frisørsalongen Moustache sin nye avdeling i andre etasje på Raumasenteret.

- Raumasenteret ønsket en frisør til senteret. Jeg tenkte meg om et sekund, og kom fram til at hvis noen skulle klare det, så er det kanskje oss. Vi tenkte litt "hvorfor ikke", og nå gleder vi oss veldig til å åpne den nye salongen, forteller Ingrid Nerhus Hole, innehaver av Moustache.

Hun presiserer at salongen i Strandgata blir som før. Det er Kristina Mittet Bjerkeli som skal være daglig leder på den nye avdelingen.

-Konseptet blir det samme, og vi skal ha stort sett det samme tilbudet som i Strandgata. Men vi skal blant annet ha litt andre produkter, forteller Mittet Bjerkeli.

Salongen blir noe mindre i areal enn "moderskipet", men det blir fortatt plass til at fire personer kan klippes samtidig.

Utgangspunktet er at to frisører skal jobbe i salongen; sammen med Mittet Bjerkeli skal Caroline Gjerde Hovde jobbe i salongen.

- Tror du det er grunnlag for en avdeling til?

- Ja, jeg tror absolutt vi skal ha nok kunder. På senteret vil vi forhåpentligvis også møte ei litt annen kundegruppe, for eksempel de som kjører E136, mener hun.

- Det er også mange som liker å ha alt under ett tak; for noen er det lettere å stikke innom et senter, legger Nerhus Hole til.

- En solid driver

Raumasenteret er glade for at Moustache, som feirer 30-års jubileum i år, skal flytte inn.

- En frisør har stått på ønskelista hele tida, fordi vi mener det vil bidra til et mer sammensatt og komplett senter.  Vi er veldig glad for at akkurat Moustache kommer til oss. Med dem vet vi hva vi får: vi vet de er en er dyktige drivere og en solid aktør i Rauma, forteller senterleder Tonje Dahle Hovde.

Kristina Mittet Bjerkeli blir daglig leder på Moustache avdeling Raumasenteret. Foto: Stine Vandevjen Olsen