– Vi har kommet til enighet om en virksomhetsovertagelse av Rauma Logistikk til Wenaas Workwear gjeldende fra 1. desember 2015. I avtalen ligger at eksisterende virksomhet overdras som den er, sier Tendal.

Det betyr at både de ansatte og utstyr blir med over.

– En insourcing av logistikktjenestene til eget hus mener vi vil bidra til bedre kontroll og en optimalisering i forhold dagens funksjoner som har et grensesnitt mellom Wenaas Workwear og Rauma Logistikk, sier Lars Tendal.

Katrine Wold Deunk har vært daglig leder i Rauma Logistikk fram til dags dato og hun blir nå ny Supply Chain Director i Wenaas Workwear og vil samtidig besette rollen som plassjef i Måndalen.

– Jeg er veldig glad for å ha fått med Katrine på laget, sier Lars Tendal, og begrunner dette med at hun gjennom sin tidligere rolle i Rauma Logistikk kjenner veldig godt til logistikkvirksomheten og dermed vil kunne bidra sterkt til å lykkes med den pågående snuoperasjonen.

– Med Katrine får vi også en tydelig tilstedeværende ledelse i Måndalen. Jeg ser frem til å jobbe tett med henne fremover for å utvikle og effektivisere våre logistikk-tjenester, både for å oppnå bedre lønnsomhet og lansere nye innovative kundeløsninger, sier Tendal.

Tendal sier at kjøpet av Rauma Logistikk også betyr en styrking av satsning og tilstedeværelse i Måndalen.

- Er du nå garantisten for at arbeidsplassene blir i Måndalen?

- Jeg kan ikke spå 10 år fram i tid, men det vi nå gjør er i alle fall et bidrag i retning av å styrke Måndalen. Vi verdsetter med dette den unike kompetansen ogh lojaliteten som er i bedriften til navnet Wenaas, sier Tendal.