Den som er observant har kanskje sett at det har kommet opp en ny plakat på veggen til den tidligere rørleggerbedriften Romsdal VVS rett overfor Realskolebygget.

– Ja, vi har tatt over deler av boet og tar sikte på å drive fast i området. Vi har ansatt én rørlegger fra den konkursrammede bedriften, og etablert oss provisorisk i de samme lokalene, forteller Jenset.

Romsdal VVS begjærte seg selv konkurs tidligere i år, og da ble det klart at VVS Team fra Molde, ville ta over en del av driften. De er en bedrift som har vært etablert siden 1989, og har ifølge daglig leder, et arbeidsfelt som strekker seg fra Ona i vest til Lesja i øst. De har også en filial i Midsund.

– Alt er ikke på plass på Åndalsnes enda, men det viktigste for oss foreløpig, er å kunne levere rørleggertjenester, sier Jenset og påpeker at de primært satser på servicemarkedet for private og bedrifter og har allerede en del kunder i området.

– Vil dere etablere butikk her ?

– Det vil nok bli en form for butikk, men det er foreløpig ikke helt avklart. Heller ikke hvilke lokaler vi velger. Det kan bli de samme lokalene som tidligere.

– Når vil dette være avklart?

– Innen nyttår vil det meste være på plass, lover Jenset.