På forsommeren 2017 var kommunen v/ rådmannOddbjørnVassli og helsesjef Greta Hanset på besøk i Måndalen, for åorientere om fremtidig bruk/omorganisering av Voll Helsesenter.

Møtet var dårlig kunngjort, noe som ble bemerket på møtet og derforet lite antall fremmøtte. Da det gjensto mange ubesvarte spørsmål,ble det lovet nytt orienteringsmøte snarest mulig over sommerferien2017, noe som så langt ikke er blitt noe av.

Hva er det som skalskje med den folkekjære Gamleheimen på Voll? Det eldste bygget bleoppført i midten av 1950 åra og den nyeste delen ble bygget i1985/86. I kombinasjon, har byggningen/ene vert godt funksjoneltfor driften og en kjær boplass for gamle og sjuke, med godt stellog god drift i alle år.

Da det har vert stille fra kommuneledelsenvedrørende dette tema og det har vert vanskelig å orientere seg omdet som videre skal skje med bygget og drifta, må kommunens ledelsesnarest komme til Måndalen for å orientere folket på sørsida om hvasom skal skje videre med omorganiseringen. Dette må væreminstekrav.