Jeg kan til nød akseptere at jeg ikke lenger får post og aviser i postkassen på lørdager – til tross for at Posten Norge i siste kvartal 2016 gikk med et overskudd 230mill. - men dette kan jeg ikke akseptere:

I juli måned opplever vi i Rauma den største turisttrafikken i løpet av ett år.  Mye skjer i et samfunn med 7500 innbyggere fra før, turistskip/Romsdalseggen/Trollstigen.                         Hva skjer? Jo, Raumas lensmannskontor stenger i hele juli!

Vi opplevde siste helg at når det oppsto bråk fra tilreisende, trafikkuhell med personskade etc., så var de nærmeste politipatruljer – hvis det idet heletatt var noen som kunne komme – på Vestnes og Vågstranda.

Hvis jeg skulle oppleve innbrudd/overfall i mitt eget hjem, så må jeg altså vente  30-40 minutter for at noen fra politiet skal kunne hjelpe meg.

Sikkerhet i lokalsamfunnet er noe av det viktigste jeg venter meg der jeg bor. Nå må Ordfører Hustad og folkevalgte politikere komme på banen og forlange at lensmannskontoret neste år ikke stenges i vår travleste sommermåned som turiststed.