"Er det på tide å begynne å tenke nytt?!", var det flere som ymtet frempå under arrangementet på kulturhuset 17.mai.

(Vi snakket generelt om hele dagen, ikke bare arrangementet på kulturhuset)

Borgertoget var vel kanskje det minste noen gang, og i følge noen var det en speider som gikk i speidertoget. Barnetoget var som vanlig bra ble det sagt, med diverse for både barn og voksne på Øran stadion etterpå, som vanlig.Blir det for mye med tre tog på Åndalsnes? Burde vi samlet oss om ett tog?

Med hele tre tog er det nok mange som føler at de må velge bare ett av de, for 17.mai består jo og av andre ting enn å gå i tog.Ved ett tog så mener vi det burde endt opp på Øran, og starte ved Tindesenteret selvfølgelig.

På Øran står ÅIF klar med både is, brus, kaffe og kaker. Der er det stor plass hvor ungene kan løpe rundt, og i følge ryktene, så kommer det opp en ny og flott tribune der nede også, så taler o.s.v byr ikke på problemer. Kulturhuset en flott plass og et flott bygg, men når det skorter på både kaffe, kaker og is, og foreldre må til enhver tid passe på at ungene ikke springer ut i veiene rett ved, så mener vi at Øran er et mye bedre alternativ. Vi skjønner og godt ÅIF som mener det blir for mye med først og ha salg/arrangement etter barnetoget, for så å haste seg opp på kulturhuset og ha kiosksalg der, kun timer etterpå. Men det finnes vel andre lag/foreninger som er intressert i å tjene seg noen kroner?

Dette var bare våre tanker, og vi tror og håper at det finnes andre og kanskje bedre tanker rundt dette. Vi er redd ting råtner litt på rot.Hva mener du, skal vi tenke nytt?

PS: Dette er overhodet ikke ment som kritikk til de utallige og fantastiske frivillige, kulturhuset/kommunen osv, som gjør at vi i det hele tatt har en feiring. Det er bare ment som et lite innspill om ting kanskje kunne vært gjort annerledes.

Mvh Frode Nakken og Prikken Gråberg (m. flere)