Cirkus Merano har slått opp teltet på Troa og inviterer publikum til forestilling.

Dette er noen av godbitenedirektør Knut Dahl har å by på i Cirkus Meranos førtiende sesong i Norge.– En fargesprakende og sprudlende sagflisfest som glitrer av lys, fengendemusikk, befriende latter og en liten «dæsj» ekte cirkusglamour (!) røper enentusiastisk direktør.

For hør bare: Fantastisketemposjonglører, en utrolig perchbalanse utført på enhjulsykkel, lynraskeklesskift midt i manesjen, kraftprestasjoner både på og uten motorsykkel, og enkvinnelig artist som heises opp etter hårrøttene mens hun sjonglerer. I tilleggtil de nevnte firbeinte artistene. – To timers topp underholdning for bådeliten  og stor, lover Dahl i følge ei pressemelding hvor det også heter:

Nytt og annerledes

- I Cirkus Merano har vi aldrivært opptatt av å feire oss selv ved åremålsdager. Vi har vært forsiktige med ålage spesielle «jubileumsforestillinger. Mitt mål har i stedet vært at hvereneste forestilling skal være bedre og annerledes enn tidligere år. Vi bytterprogram hvert år, og tar sikte på å presentere topputøvere i de respektiveartistdisiplinene. Mitt mål er å gi publikum i hele landet (CirkusMerano er det eneste cirkus som hvert år besøker publikum fra Fredrikstad tilKirkenes) en aldri så liten fritime fra mas og hverdagsstress. Vårt eneste måler å presentere god og ekte familieunderholdning", sier Knut Dahl.

Èn direktør i 40 år

I cirkusbransjen er det uvanlig at en og sammeperson har ledelsen i to generasjoner. Da Knut Dahl, 22 år ung, presentertenykommeren Cirkus Merano mente han at 25 års drift kunne være passende. Han erden første til å innrømme at det å styre en bedrift som Cirkus Merano, med sittinternasjonale mannskap på rundt 100 personer, har vært en krevende, men ogsåinspirerende jobb.

- Så lenge jeg føler at vifaktisk fyller et underholdningsbehov, samt at det å reise rundt i Norgefortsatt gir meg positive opplevelser og at helsa holder, blir nok ikkenorsk publikum kvitt meg, ler han.

I løpet av den seks månederlange turneen, fra mars til midten av september, skal Knut Dahl og hans "TeamMerano" besøke 140 norske byer og tettsteder.