Rundt 230 solgte billetter sørget for at dansegolvet var fullt hele kvelden, mens Bjørn Orkester og Vestnorge byttet på å spille.

Og musikerne spilte akkurat det folk forventet seg. Her var det dansegalla med skyhøg dansbænd-faktor fra start til mål.

– Kjempebra arrangementet. Det skulle vært oftere, mente Odd Lasse Marstein, som var en av gjestene i salen.

Han var blant dem som ikke hadde reist så veldig langt for å få seg en helaften med dans. Andre hadde reist atskillig lengre, som for eksempel Laila Sildnes og Oddbjørg Mekvik. Mekvik bodde i en av bobilene på parkeringsplassen utenfor. De hadde tatt turen fra Eide, og gikk med på å bli kalt trofaste fans av Bjørns orkester.

Det hjalp antakelig bra på at vokalisten, Mathias Kalvatsvik, nettopp hadde hoppet ned fra scena og gjort en liten sjarmoffensiv foran de to damene.

Ifølge gjester vi snakket med var salen mer eller mindre full allerede tidlig på kvelden, og de fleste av gjestene kom fra andre steder enn Åndalsnes.

– Absolutt vellykket dette, syntes Grethe Marie Rødseth, ved Rauma kulturhus.

Danseorkesteret Vestnorge tok over ta Bjørn Orkester tok pause. Foto: Anders Hagen
Smilene til Odd Lasse Marstein og Randi Hjelvik sier sitt om trivselsfaktoren for de danseglade som var på dansegalla i Rauma kulturhus, lørdag kveld. Foto: Anders Hagen