Det er mange spennende kunstverk utstilt i naturen nå under Fjellfestivalen og videre utover i måneden. Nå vil Kunst i Natur og Norsk Fjellfestival se bildene som blir tatt av installasjonene på Litlefjell, og inviterer til fotokonkurranse.

- Det er så mye flott kunst i årets utstilling, at vi hadde lyst til å finne flere måter å vise det fram på. Derfor bestemte vi oss for å lage en fotokonkurranse. Vi kårer ett vinnerbilde av hver av de femten kunstverkene. Besøker du for eksempel Morten Nygård som sitter som en levende installasjon på ei fjellhylle fram til søndag, ta bilder og del med oss, sier initivativtaker Gunn. N Morstøl .

De fleste av de 15 kunstnernes arbeider blir stående lenger enn festivaluka, og fristen for å dele bilder er 26. juli. Jury består av representanter fra Norsk Fjellfestival, Kunst i Natur og Rauma Fotoklubb

- Vi leter etter den beste og mest spennende presentasjonen av hver avkunstnernes bidrag. Vi gleder oss veldig til å se de besøkendes bilder av kunstverkene, sier hun.