Magasinet ble tildelt ungdomsklubben for vel et år siden. Lokalet, innerst i biblioteket, har siden den gangen kun blitt brukt én gang .

– Da hadde vi åpningsfest. Nå vil vi invitere til ungdomsklubb fredag for å feire at det er siste skoledag før jul, og at vi igjen sikter oss inn på å ha klubb annenhver fredag fremover, sier Tale Falster Hoel. Hun er leder i Ungdomsrådet som står bak ungdomsklubben; sammen med nestleder Anna Hanset, og vel 14 andre personer.

- Møt opp

– Vi vil ha en vanlig klubbkveld på fredag, med quiz og annen moro for alle skoleungdommer i kommunen. Vi deler arrangementet opp i to; 5. -7. klassetrinn de to første timene og fra 8. til 10. klassetrinn de to siste timene, forteller Anna. De håper at så mange som mulig kommer til det som kan bli starten på faste klubbkvelder fremover.

-Vi har mange dyktige personer i Ungdomsrådet som kan drifte dette, sier Tale.

– Hva driver Ungdomsrådet ellers med?– Vi kom litt sent i gang i høst, og mye av tida har gått med til planleggingen av ungdomsklubben. Vi møtes en gang i måneden og nå på nyåret tar vi sikte på å bruke mer av vår møte og talerett i kommunestyret, og vi vil blant annet jobbe for å få bedre busstilbud for ungdommen i kommunen, lover Tale.