Humorgallaen som skulle finne sted på Rauma kulturhus lørdag 22. november er avlyst. Årsaken er cupfinalen i fotball, som spilles samme helg.

På grunn av cupfinalen i fotball har nemlig Bjørnsonhuset i Molde anbefalt arrangøren å avlyse, trolig fordi de frykter lite besøk og underskudd.

Den samme humorgallaen, Med Thomas Giertsen, Anne-Kat Hærland og Åsleik Engmark skulle egentlig ha blitt vist i Bjørnsonhuset fredag 21. november, og så i Rauma kulturhus dagen etter. Feelgood Scene har valgt å følge anbefalingen fra Bjørnsonhuset og avlyser. Dermed avlyses også forestillinga i Rauma kulturhus, og forklaringa på hvorfor kommer i følgende pressemelding:

Feelgood Scene beklager på det sterkeste at Humorgalla 2014 den 22.11 i Rauma Kulturhus dessverre er avlyst.

Produsenten har sett seg nødt til å avlyse forestillingen i Molde dagen før grunnet cupfinalen, etter råd fra Bjørnsonhuset i Molde. Det er gjort forsøk på å oppdrive passende spillesteder i nærheten, men uten hell.

Dette er en stor produksjon som det dessverre ikke lar seg forsvare å kun sende til Rauma Kulturhus, uten et annet spillested i nærheten samme helg.

Vi har derfor, med tungt hjerte, sett oss nødt til å avlyse i Rauma Kulturhus.