Den tradisjonsrike festen på kulturhuset hadde et variert og innholdsrikt program.

RaumaRock ble tildelt prisen som "Årets Raumaambassadør" og ordfører Lars Olav Hustad gjorde stas på Isfjordens friidrettsstjerne, Karoline Bjerkeli Grøvdal.

Det var Nordveggens Ane Marte Hammrø som stødig ledet showet som konferansier, for tredje året på rad.

Musikalsk underholdning stod bandet Whales and This Lake for. Bandet består av Hans Olav Settem (vokal, synthbass), Max Peder Brekke (gitar, synth og sampling) og Anders Søvik Hjelden (trommer, perkusjon og elektronikk) fra Rauma. Låta Sahara Blind har vært B-listet på P3 og har blitt plukket ut som "ukas urørt" i 2015.

Samarbeid

Nordveggens konstituerte leder, Solveig Brøste Sletta kikket inn i det nye året, og trakk fram det offensive næringslivet og de levende bygdene.

- Det er gjennom samarbeid vi har klart å komme dit vi er i Rauma i dag, og det er gjennom samarbeid vi skal løfte Rauma videre inn i framtida. Jeg vil be alle om å tenke på en ting i året som kommer - å samarbeide om å gjøre Rauma enda bedre. Mulighetene og forutsetningene ligger til rette for det, sier hun.

Stand-up

Kveldens program ble avsluttet med urpremiere på showet til Dora Thorhallsdottir, som brakte stor latter - og kanskje litt ettertanke - til salen.

Festen fortsatte ut over kvelden og natta med dans og fest.