En dyktig gjeng av kjente og mer ukjente revyartister i Isfjorden, står bak årets Isfjordsrevy de har kalt "Alle veger fører til...", som traff hjertene til en fullsatt samfunnssal lørdagskveld.

To betalende forrige helg

- Velkommen til en fullsatt sal, sa leder i Isfjorden Frilynte Ungdomslag, John Oshaug, i sin velkomsttale, og minte bygdefolket at sist helg var Teatret Vårt på besøk i samme sal, der to betalende hadde møtt fram. Den ene kom fra Molde, den andre var vår egen kultursjef, sa Oshaug, som umiddelbart fikk en god kontakt med kveldens publikum.

Det gjorde de andre aktørene også, som presenterte ene revyperlen etter den andre, som alle traff blink på ulik vis. Her ble det meste som rører seg i bygda nevnt, ikke med skadefryd, men med et skråblikk som fikk gapskratten frem hos det revysultne publikummet.

10-kaffen og "drivhuset" på Hen

10-kaffen på Bunnpris ble behørig nevnt. Det ble også ønsketurnusen på sjukeheimen, "drivhuset" på Hen som har blitt utstyrt med en trapp som må måkes selv, næringsutvikling og logoskifte fra Heinåli kajakk til Heinåli konjakk, møte i Kavli og Hatlen grunneigarlag, der visjonen for Isfjorden med bl.a. skitrekk og 1000 hytter stod på agendaen. Sleikarringen, Totto junior, Kor Hen, iskremsalg med forviklinger, samt kåring av årets julegrein, ble også mottatt med latter og klappsalver.

4 1/2 på gata

"Ka va det I sa?" gjentok Erlend Einang i et av sine flere gode revynummer, der bygdefolket kjente seg igjen i det å være etterpåklok, når ikke alt går helt som planlagt. Det ble også vist en filmsnutt, der skribenten Eirik Heen hadde en fornøyelig intervjurunde med 4 1/2 på gata, der både lokale- og mer amerikanske problemstillinger var temaet, med engasjerte og sentrale personer i bygda som intervjuobjekter.

20.000 til skøytebane

Før salen ble ryddet til dans med Annie og Bobby, avslørte arrangøren at de under et hastevedtak i pausen, bevilget kroner 20.000 av kveldens overskudd vil bygdas skøytebane. Rundt 260 publikummere, takket den dyktige revygjengen med velfortjent trampeklapp og stående applaus.

God lyd og lys, utført av Kjell Peder Gyldenskog og Andreas Alnes, var med å bidro til at dette ble en revykveld som bygdefolket I Isfjorden satte meget stor pris på. Det hersker med dette ingen tvil om at alle veger fører til Isfjorden og at kulturlivet blomstrer som aldri før.