Det blir ingen rockecamp under RaumaRock 2016.

- Etter at dagens drivere av festivalcampen under RaumaRock har takket nei til å fortsette i 2016, har det ikke lyktes å engasjere nye til å ta over, forteller Dag Inge Landbakk.

RaumaRock har i en årrekke stått bak festivalcampen på Setnesmoen gjennom eksterne drivere.

- Vi anbefaler billettkjøpere til festivalen å kontakte alternative overnattingsteder i Rauma og omegn under årets festival, sier Landbakk.

- Artig og kjekt å drive rockecamp

De siste åra er det ungdomslagene på Sørsida som har drevet rockecampen. I 2011 var det Måndalen og Vågstranda som arrangerte, og så ble Innfjorden med i 2012. I fjor trakk Måndalen seg ut, og Vike Ungdomslag ble i stedet med.

I år har ungdomslagene på Sørsida bestemt at de ikke ønsker å drive rockecampen.

- Vi kunne veldig gjerne tenkt oss inntekten, men bruker alt vi har av dugnadskapasitet på dette. Nå ønsker vi heller å bruke den tida og engasjementet på skape aktivitet i ungdomslagene, sa Marianne Gjerde i Innfjorden ungdomslag til Åndalsnes Avis for noen uker siden.

De har lagt ned 1200 dugnadstimer hvert år, i tillegg til alt styret gjør på forhånd.

- Det eneste som har vært negativt har egentlig vært mye negativ medieomtale. Det har vært veldig artig og kjekt, og lite bråk og problemer. Men vi føler det er riktig å nå gi ballen videre, sa hun.