Fra før er det allerede klart at Odin Landbakk og Åge Aleksandersen er klare for festivalen.

Fredag kunngjorde RaumaRock at også OnklP og De Fjerne Slektningene, Postgirobygget, Oslo Ess og Stage Dolls blir å se i Rauma i sommer.

- Postgirobygget åpner RaumaRock med pangstart allerede på torsdagen. Etter bandets siste album Øyeblikk som kom ut i 2009 har det vært lite nytt å høre fra bandet, men ventetiden er snart over, i begynnelsen av mai slipper bandet en ny singel og et etterlengtet album kommer i løpet av juni. Man har med andre ord god tid for å «høre seg opp» før Postgirobygget går på scena under RaumaRock, hvor vi får høre både gamle og nye hits. Vi gleder oss til sommeridyll i sentrum av Åndalsnes med legendariske låter som Idyll, En solskinnsdag, Lei av å bli lurt og Sløv uten dop. Hitene med skyhøy allsangfaktor står i kø, mener festivalsjef Dag Inge Landbakk.

Stage Dolls for første gang

Bandet Stage Dolls har aldri spilt på RaumaRock før.

- Det er på tide! 2016 blir et begivenhetsrikt år for Stage Dolls. Året startet med at bandet ble lansert som en av deltagerne i MGP 2016 med låten ‘Into the fire’, sier festivalsjefen, som legger til at deres siste album så langt, "Always", fikk strålende kritikker.

Oslo Ess, som slipper sitt fjerde album i dag, 5. februar, er også klare for RaumaRock.

- Med utgangspunkt i en anonym tilværelse i Oslos undergrunn, har Oslo Ess de siste par åra sørget for å sette sitt gode navn på hele Norgeskartet. Hard jobbing, enorme mengder livespilling og en sterk dedikasjon, mikset med musikalsk talent og glede, har ført gutta via Urørtfinalen til både Spellemann-nominasjon og hele to førsteplasser på VG-lista.

Festivalen er også glad for å ha booket OnklP:

- OnklPtraff for alvor et bredere publikum etter fantastisk innsats i TV2 suksessen Hver Gang vi Møtes. Hiten «Styggen på ryggen» ble en listetopp og livefavoritt i både media og scener rundt om kring.

Stage Dolls