- Her har det vært stort fart, sier Sindre Mittet , førstebetjent på Rauma Lensmannskontor.

Han er førstemann på åstedet etter at operasjonssentralen litt over klokken sju, fredag morgen, meldte om at en "forlatt bil har kjørt ned skilt ved utsiktsplassen mot Trollveggen i Romsdalen"

Sammenstøtet ser ut til å ha vært kraftig og bildeler ligger godt spredd utover området. Skiltet til Trollveggen Besøsksenter er godt smadret.

- Eieren av bilen er en utenlandsk arbeider som jobber på Helsehuset på Åndalsnes. Vi har fått melding fra han om at bilen var stjålet. Han var urolig for verktøyet han hadde i bilen, opplyser Mittet.

Bagasjerommet er åpent og en del verktøy ligger fremdeles igjen.

- Hvor mye han hadde her, vet jeg ikke . Så det er ikke godt å si om noe er stjålet. Jeg har sjekket besøkssenteret også, og det er ingen tegn på innbrudd, sier Mittet.

Politiet vil opprette sak på den stjålne bilen.

-  Jeg regner med at Svein Kroken selv vil anmelde det ødelagte skiltet, sier Mittet, som vil gå igang  med den tekniske etterforskningen på stedet- sammen med kollegaer.

På den store parkeringsplassen under Trollveggen, har flere bobiler parkert for natten. Mittet mener at de må ha sett eller hørt noe i løpet av natten.

- Vi vil  forhøre disse eventuelle vitnene etterhvert som de våkner, sier han.

Foto: Evy Kavli