Kampen ble lagets første seier etter at Nyheim overtok som trener.

Nå ser han og laget frem til neste kamp som er mot Tingvoll, i håp om ny seier og 3 nye poeng, etter fredagens seier mot Elnesvågen, der hjemmelaget vant fortjent 2-1

Kampen fortonet seg som jevnspilt, der begge lagene dominerte iperioder. Men selv med mye rop og skrik, ble førsteomgang ståendemålløs.

Først siste kvarteret løsnet det, da Markus Brudesethdundret ballen i mål. Bare fem minutter senere ble hantomålsscorer, etter en flott lobb som gikk elegant over målvakta.

Rødt kort

Stemningen var tildels intens i perioder. Selv om Elnesvågen fikksitt trøstemål i sluttminuttene, måtte dommer Lars Bjørnar Frostadgi en av bortelagets spillere et rødt kort for sjikane ogkrenkende oppførsel mot dommeren.

Selv om det røde kortet var påsin plass, reagerte spilleren med å ta kortet fra dommeren, som hanforsøkte å rive i stykker.

Flere fra hjemmelaget var undrende tilat laglederne til bortelaget tilsynelatende ikke reagerte, menElnesvågens trener Bjørn Espen Vatne, sa like etter kampen at slikoppførsel selvsagt ikke er akseptabelt.