Det ble veldig spennende når Isfjordens G14-lag møtte Ullern Rød i 16-delsfinalen onsdag ettermiddag.

Ved pause stod det 1-2, og etter ordinær spilletid var over stod det 2-2 mellom de to lagene.

- At det stod 0-2 allerede etter fem minutter spilt tok ikke knekken på laget vårt. Når vi fikk kontroll på Ullerns superspiss, tok vi mer og mer over gjørmebadet på Ekebergsletta, forteller trener Kim Hugo Nyheim.

Kampen måtte til slutt avgjøres med straffesparkkonkurranse.  Isfjorden-gutta holdt hodet kaldt, og vant til slutt 4-3. Scoringene var ved Emil Nyheim, Thomas Nyheim, Erlend Hatlen Bale og Edvin da Silva Sæther.

- Keeper Sander Nymo er likevel dagens mann med feberredninger og to strafferedninger, forteller treneren.

Nå er de klare for å møte Vik IL torsdag formiddag.

Isfjorden ble nummer to i sin gruppe i gruppespillet, etter to seire og ett tap i innledningen.

I den første sluttspillkampen møtte de Ullern Hvit, og de vant kampen 6-3 onsdag formiddag.

Måndalen ferdige

Måndalen IL G14 ble nummer to i sin gruppe etter de innledende kampene, og møtte først Herd Blå i sin første sluttspillkamp onsdag. Denne kampen vant de 7-2, og de gikk videre til 16-delsfinale mot Vind IL onsdag ettermiddag.

Mot Vind tapte Måndalen 1-3 og det ble derfor ingen 8-finale på laget i år.

Jentene røk ut

Åndalsnes og Isfjordens førstelag i klassen jenter 14 spilte to svært gode kamper innledningvis. De slo Seljord 16-0 og Hyllestad 14-1, mens de tapte den siste kampen i innledningen mot Blindheim IL.

Det holdt til A-sluttspill, hvor de onsdag morgen møtte Syril IL til 16-delsfinale. Desverre ble motstanderen for sterke, og jentene røk ut med 1-2 som resultat.